Propao prvi pokušaj prodaje RH centra “Zlatar”

A.Rovčanin

četvrtak, 14. 11. 2019. u 22:01

Пропао први покушај продаје РХ центра “Златар”

foto A.Rovčanin

Predsednik opštine Radosav Vasiljević kaže da će vrlo brzo oglas za prodaju biti ponovo objavljen
Na tenderu za prodaju Banjskog kompleksa “Zlatar” u Novoj Varoši, koji je raspisala Republička direkcija za imovinu i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje krajem oktobra, nije stigla nijedna ponuda. Ovu informaciju potvrdio je za prijepoljski portal “PP Media” prvi čovek opštine Radosav Vasiljević.


Kako saznajemo jedna domaća kompanija i jedan investicioni fond iz inostranstva otkupili su konkursnu dokumentaciju, međutim do 12. novembra, kada je istekao rok za dostavljanje ponuda za kupovinu RH centra “Zlatar”, niko od njih nije dostavio ponudu.

Predsednik opštine Radosav Vasiljević kaže da će vrlo brzo oglas za prodaju biti ponovo objavljen. On navodi, da će početna cena tada biti umanjena za 20%.


PROČITAJTE JOŠ: ZLATAR SE POZLAĆUJE: Investitori zaposeli planinu iznad Nove Varoši

Inače, banjski kompleks “Zlatar” u Novoj Varoši je nuđen kupcima po prvobitnoj ceni od 3,9 miliona evra.

Kako se navodi u dokumentaciji objavljenoj na sajtu Republičke direkcije, banjski kompleks za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih oboljenja, ima korisnu površinu od 12. 298 kvadratna metra, a unutar njega se nalaze drugi objekti različite namene.

Kompleks je prodavan u postojećem, “viđenom” stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije