BEZOBRAZLUK I NESLANA ŠALA: Prota Stanko živ „sahranjen“?

V.Mitrić

16. 09. 2019. u 20:28

БЕЗОБРАЗЛУК И НЕСЛАНА ШАЛА: Прота Станко жив „сахрањен“?

Fotografija prote Stanka Vasića sa Vibera gde je lažno objavljena njegova smrt; Foto: V. Mitrić

Grupa na „Viberu“ koja se potpisuje imenom „Sveti Đorđe“ iz Šapca, poslala je poruku na više adresa da se, navodno, upokojio protojerej stvarofor Stanko Vasić iz Loznice
Grupa na „Viberu“ koja se potpisuje imenom „Sveti Đorđe“ iz Šapca, poslala je poruku na više adresa da se, navodno, upokojio protojerej stvarofor Stanko Vasić iz Loznice, višegodišnji paroh šurički i starešina Jarebičke crkve u varošici Draginac u Gornjem Jadru.

Ova lažna vest upućena je i na broj arhimandrita Lazara Kršića iz Manastira Tavna, kod Bijeljine, jednog od najuglednijih duhovnika u SPC i to u 23 časa i dva minuta! Kako otac Lazar kaže, „nepristojno vreme čak i da se zove i proverava“.


- Pozvao sam prijatelja iz Loznice, koji je blizak sa protom, koji je posumnjao u tu vest jer se, kako kaže, uvečere čuo sa sveštenikom koji je postao žrtva bezobzirnog ponašanja i krajnje neslane šale – priča otac Lazo.- Moj loznički prijatelj, koji se, istina, bio zabrinuo, iako nije verovao u tu vest, javio mi se i rekao da se čuo s protom da je živ i zdrav. Laknulo je i meni i njemu.

PROČITAJTE JOŠ: Umrla Dobrinka Biba Mirković

„Upokojeni“ prota, Stanko Vasić, kaže da će vrlo brzo da ustanovi ko stoji iza svega toga. Kaže da ni sa kim nije u zavadi, da neguje dobre odnose sa ljudima, a da one koji su ga živog sahranili može samo da žali i da se moli Bogu da im da malo pameti, vaspitanja i kulture.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

BRATEE

16.09.2019. 21:07

Koje su to ne umesne sale ! Nemogu da zamislim normalnu osobu da se bavi ovakvim stvarima ! jos u potpisu sv.Djordje auuu bree kuda mi to idemoo !!!

Ljube

16.09.2019. 23:02

Nije greh ,cak je nekada potrebno za ovakve i slicne dogadjaje kada se pronadju pocinioci ,ne kazniti sa novcanom kaznom ,vec dobro " izdegeneciti " ...pukli smo mi zbog ove demokratije pukli kompletna civilizacija .