PROMOCIJA KNjIGE BOŽANSKA INTELIGENCIJA I NAŠE ZDRAVLjE: Sam svoj iscelitelj

J.S.

11. 09. 2019. u 21:38

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ БОЖАНСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА И НАШЕ ЗДРАВЉЕ: Сам свој исцелитељ

Foto: KCNS

Dr Boro Vujasin u KCNS govorio o uticaju „božanske inteligencije“ na naše zdravlje
SKORO svaki drugi bračni par danas ima problem sa začećem, sa ostvarivanjem potomstva.Statistika govori da je u poslednjih 20 godina oplodna moć ljudske populacije umanjena skoro za 50 procenata. Neki svetski naučnici prognoziraju da će procenat te neplodnosti nastaviti da raste.- rekao je dr Boro Vujasin večeras na promociji svoje knjige „Božanska inteligencija i naše zdravlje“ u Klubu Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada.


Dr Vujasin je poručio da zvaničnu medicinu ne treba odbaciti,ali da je i sama medicina svesna da postoje i alternativne vrste lečenja.U višedecenijskoj lekarskoj praksi on je ukazivao na to kako bi svako mogao da postane najbolji iscelitelj sopstvenog organizma.


Svedočenja i saznanja, prezentovana i publikovana na kongresima u Srbiji i inostranstvu, opisao je uknjizi ,prožetoj naučnim podacima o zdravom, srećnom i dugovečnom životu.


Vujasin, burno pozdravljen od brojne publike koja je došla na njegovo predavanje, otkrio je da ga je bolest njegove majke (preminula od karcinoma pankreasa) navela da počne ,kako je rekao, da razmišlja svojom glavom.Naredni povod da se zamisli nad dometima medicine bili su bolovi u predelu njegovog srca.


PROČITAJTE I: Novi Sad će biti zeleniji grad


-Shvatio sam da mi se to dešava zbog mog stresogenog načina življenja, a danas gotovo svi živimo tako. Počeo sam da istražujem kako sebi da pomognem i u tome sam uspeo relativno brzo.Ta saznanja rado delim sa svima koji žele da im pomognem – rekao je dr Vujasin.On je u nastavku kazao da svaki čovek u sebi nosi jedinstveni zapis božanske inteligencija „i treba da živimo po tom zapisu“.Na žalost,mnogi ljudi ne čine tako, njihov božanski zapis se menja i oni se razboljevaju.


-Čovek je sačinjen od čestica univerzuma, a božanska inteligencija podarila mu je svest da te čestice oblikuje,da svakoj od njih daje fizičke i funkcionalne osobine.Dakle,božanska inteigencija je deo nas i i u direktnoj je vezi sa našim zdravljem – rekao je dr Vujasin.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije