Porodici Kovilić ministar Lončar obećao dve krave

Tanjug

21. 08. 2019. u 21:11

Породици Ковилић министар Лончар обећао две краве

Foto V. Danilov

Porodica Kovilić iz sela Gazdare kod Medveđe u svom kraju poznata je po tome što su njeno najveće bogatstvo sedmoro dece - sedam plavih devojčica
Porodica Kovilić iz sela Gazdare kod Medveđe u svom kraju poznata je po tome što su njeno najveće bogatstvo sedmoro dece - sedam plavih devojčica.

Tu porodicu rešio je danas da poseti ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je tokom dana obilazio zdravstvene ustanove Leskovca i Medveđe, ali je za kraj ostavio da pozdravi porodicu koja skromno ali srećno podiže sedmoro dece.

Ministra je dočekao otac Bane sa suprugom i sedam devojčica koji su ga srdačno pozdravili i zahvalili na poseti.

PROČITAJTE JOŠ - SELA MUKU MUČE SA STRUJOM: Pola Medveđe čami u mraku

U razgovoru ministar je saznao da porodica ima jednu kravu, ali da bi im itekako značilo da imaju bar još jednu.

Ministar je porodici obećao da će u njihovu štalu uskoro stići još dve krave i balirka za seno na čemu su mu oni zahvalili ne krijući oduševljenje.

Devojčice su na poklon od ministra dobile dva laptop računara, a na njegovo pitanje da li im treba još nešto skromno su odgovorile da im ne treba ništo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Svetlana Momčilović

22.08.2019. 08:00

Možete Vi Gospodine Lpčar Da poklanjati Krave Po selima.Gde ima više Dece .A šta će te nama u Beograd u ili nekom drugom gradu pokloniti da imamo toliko dece jer se Parovi jedva rešavaju zbog uslova života na dvoje dece eventualno troje!?

IstokBoyz

23.08.2019. 11:17

@Svetlana Momčilović - Ko vas je naterao sve u jedan tor pa se sad zalite na konglomerat u kom zivite!?