Goreo zglobni autobus kod garaže gradskog saobraćajnog preduzeća (FOTO)

Lj. P.

utorak, 20. 08. 2019. u 14:55

Горео зглобни аутобус код гараже градског саобраћајног предузећа (ФОТО)

Mesto nesreće
Fotografije: D. Dozet

NA zglobnom autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“, danas u prepodnevnim satima, došlo je do požara, ali srećom, niko nije povređen, a vatrogasci su uspeli da ugase plamen
NA zglobnom autobusu Gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“, danas u prepodnevnim satima, došlo je do požara, ali srećom, niko nije povređen, a vatrogasci su uspeli da ugase plamen.

Autobus, kako saznajemo u GSP „Novi Sad“ nije bio na liniji, odnosno nije prevozio putnike. Vozilo je bilo na putu za garažu na Futoškom putu, u čijoj neposrednoj blizini se dogodio ovaj incident. Autobus je odmah isključen iz saobraćaja, a istragom će se utvrditi zbog čega je došlo do požara.

Pročitajte još - Izgoreo autobus kod Plavog mosta (FOTO)

Ovo je inače, u poslednje vreme drugi slučaj požara na autobusima gradskog prevoznika u Novom Sadu. U krugu ovog preduzeća 28. jula uveče, potpuno su izgorela dva solo autobusa, i tada srećom, niko nije bio povređen.

Iz JGSP „Novi Sad“ tada su saopštili da je zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca i profesionalnoj reakciji zaposlenih, izbegnuta veća materijalna šteta.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije