LjUBIČEVSKE KONjIČKE IGRE: Glavne zvezde Lepa Brena i Sergej Ćetković

D.N.

nedelja, 18. 08. 2019. u 18:38

ЉУБИЧЕВСКЕ КОЊИЧКЕ ИГРЕ: Главне звезде Лепа Брена и Сергеј Ћетковић

Montaža bine u centru Požarevca - ilustracija - Foto: D. Novković

U muzičkom programu nastupaju i „Leksington bend“, „Crvena jabuka“, Renato Henc, Miloš Radovanović i Boris Petrović
POŽAREVAC – Glavne zvezde muzičkog programa na „Ljubičevskim konjičkim igrama“, koje se održavaju u Požarevcu od 30. avgusta do 1. septembra, biće Lepa Brena i Sergej Ćetković, koji će pevati za honorare od 27.000 i 10.833 evra.

Pored njih, nastupiće i beogradski „Leksington bend“, sarajevska „Crvena jabuka“, požarevački pevač Renato Henc, Miloš Radovanović, poznat po izvođenju pesme „Pukni, zoro“ u filmu „Montevideo“, i Boris Petrović, finalista takmičenja „Prvi glas Srbije“.

Njihovi honorari kreću se od 7.583 do 2.166 evra. Ukupan iznos koji će pevačima biti isplaćen iz gradskog budžeta, iznosi 70.000 evra.

Pročitajte još: Ljubičevske konjičke igre: I nagrade po meri

Udarne termine za nastup imaće Ćetković i Radovanović, koji će pevati 30. avgusta, na sam dan otvaranja LjKI, dok će Lepa Brena održati koncert dan kasnije, u subotu, 31. avgusta. Pevači će nastupiti na velikoj bini u centru grada – na Trgu oslobođenja, za čije će iznajmljivanje iz gradskog budžeta biti plaćeno 10.000 evra.

Prošle godine glavna zvezda na LjKI bio je Željko Joksimović, čiji je honorar bio 24.000 evra, a pretprošle Zdravko Čolić, kojem je plaćeno 28.000 evra. Rekord po visini honorara i dalje drži legendarna jugoslovenska rok grupa „Bijelo dugme“, koja je 2016. godine nastupila na otvaranju LjKI za 39.000 evra.

Publika na jednom od prošlih koncerata na LjKI - Foto:  D. Novković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije