Palma primio političko-privrednu delegaciju iz Rumunije i privrednika iz Nemačke

Z.U.

17. 08. 2019. u 11:50

Палма примио политичко-привредну делегацију из Румуније и привредника из Немачке
Dragan Marković Palma primio delegaciju iz Rumunije na čelu sa narodnim poslanicima Dorelom Caprarom i Todorom Andrijanom, kao i zastupnike evropskih fondova u Rumuniji Antoanetu Floreu i Grigore Jon Viorela
Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodina Dragan Marković Palma danas je primio delegaciju iz Rumunije na čelu sa narodnim poslanicima Dorelom Caprarom i Todorom Andrijanom, kao i zastupnike evropskih fondova u Rumuniji Antoanetu Floreu i Grigore Jon Viorela.

Tema sastanka je bila privredna saradnja Rumunije i Srbije kao i dovođenje rumunskih investitora u našu zemlju. Bilo je reči o saradnji Srbije i Rumunije po pitanju korišćenja fondova EU i bratimljenje Jagodine sa nekim od rumunskih gradova.

Pročitajte još:
Palma ugostio privrednu delegaciju iz Egipta

U poseti Jagodini bio je i nemački privrednik Jirgen Mast, vlasnik nekoliko fabrika metalske industrije u Berlinu i Kelnu. Nemački privrednik je kupio avion Sila od jagodinske fabrike aviona Aireast. Jirgen Mast je izrazio veliko interesovanje za investiranje u Jagodinu i Srbiju.

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo gosti su izrazili želju da se slikaju sa svojim domaćinom u trenerkama kik boks kluba Palmini tigrovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije