HAPŠENjE U KRALjEVU: Primio 2.000 evra mita da bi zaposlio jednu osobu?

Tanjug

sreda, 14. 08. 2019. u 12:33

ХАПШЕЊЕ У КРАЉЕВУ: Примио 2.000 евра мита да би запослио једну особу?

Ilustracija; Foto: B.Subašić

Policija u Kraljevu uhapsila je G.T. (44), rukovodioca Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u ogranku Užice, zbog sumnje da je primio 2.000 evra mita kako bi zaposlio jednog muškarca
Policija u Kraljevu uhapsila je G.T. (44), rukovodioca Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara u ogranku Užice, zbog sumnje da je primio 2.000 evra mita kako bi zaposlio jednog muškarca.


Kako se sumnja, G.T. je u periodu od aprila do jula ove godine od jednog muškarca iz Užica tražio i primio 2.000 evra da bi predložio rukovodiocu Komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije da sa njim ponovo zasnuju radni odnos na određeno vreme.


Uhapsili su ga pripadnici MUP, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanje mita, saopštio je MUP.


PROČITAJTE JOŠ: HAPŠENjA U PIROTSKOJ OPŠTOJ BOLNICI: Mito za “najbolju” ponudu


Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije