Nakon Akva voza i Voz romantike saobraća iz Beograda za Jagodinu (VIDEO)

Z.U.

03. 08. 2019. u 16:40

Након Аква воза и Воз романтике саобраћа из Београда за Јагодину (ВИДЕО)
Preduzeće za železnički putnički saobraćaj "Srbija voz" iz Beograda je zbog velikog interesovanja za Jagodinu, pored Akva voza koji saobraća svake subote, uvelo na liniji Beograd – Jagodina- Beograd i "Voz romantike"
Preduzeće za železnički putnički saobraćaj "Srbija voz" iz Beograda je zbog velikog interesovanja za Jagodinu, pored Akva voza koji saobraća svake subote, uvelo na liniji Beograd – Jagodina- Beograd i "Voz romantike" ili srpski "Orient ekspres", koji svojim ambijentom i vožnjom putnike vraća u 30 – te godine prošlog veka i on na ovoj relaciji saobraća svake prve subote u mesecu.

Više stotina Beograđana danas je vozom romantike stiglo u Jagodinu, a među njima bilo je i turista iz Pekinga. Hain Tain iz glavnog kineskog grada Pekinga je sa prijateljicom odlučila da vozom romantike dođe iz Beograda u Jagodinu. Kaže da je to pravi voz koji vas vodi kroz vreme i koji vas vraća u 30 godine prošlog veka. Takođe kaže da je o Jagodini puno čula i da je zato došla da poseti ovaj grad.

Ovaj železnički oldtajmer svake prve subote u mesecu kreće sa Topčiderske stanice u Beogradu u 8 sati, a povratak je zakazan iz Jagodine u 18 i 35.

Cene su identične onima u slučaju Akva voza koji svake subote vozi na relaciji Beograd – Jagodina – Beograd. Povratna karta je 660 dinara, odnosno 330 dinara za đake, studente i penzionere, dok je za decu do 7 godina besplatno.

Takođe, ko dođe u Jagodinu Vozom romantike ili Akva vozom, ulaz u sve jagodinske turističke destinacije je 40 posto jeftiniji, što znači da je karta tog dana za Akva park u Jagodini 300 dinara, a za decu do 12 godina 100 dinara.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije