ATRAKCIJU U NIŠU: Dok Puž čami, Paun se šepuri

J. ĆOSIN

30. 07. 2019. u 14:15

АТРАКЦИЈУ У НИШУ: Док Пуж чами, Паун се шепури

Foto J. Ćosin

Nova atrakcija od 600.000 dinara u niškom parku Čair podelila mišljenja sugrađana

NIŠKI park Čair odnedavno krasi i cvetna skulptura pauna - vredna gotovo 600.000 dinara - ispod koje je sezonskim cvećem ispisana poruka: "Ja volim Niš". Locirana iza Dečjeg kulturnog centra. Nova atrakcija kraj koje se ovdašnji ljudi, ali i njihovi gosti često fotografišu, noću je posebno osvetljena, a nije zaboravljen ni video-nadzor.

- Za ovaj ukras je potrošeno mnogo novca, a od parka do centra grada nigde nema korpe za otpatke. I u samom Čairu nema klupa za dojenje beba, na primer, što je svakako potrebnije od bilo kakvog cvetnog aranžama - smatra Nišlijka Mirjana Lukić.

Pročitajte još - Nišlije konačno dobijaju sajmište

Pritom, najveći niški park već ima svoj simbol - česmu nazvanu "Puž" koja je često zapušena, pokvarena i poplavljena, pa je iz JKP "Medijana" bila najavljena njena letnja rekonstrukcija. Nažalost, od tog posla još nema ništa, a nadležni poručuju da je pukla cev koja prolazi ispod same česme, pa se čeka da je JKP "Naisus" ukloni radi saniranja kvara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dr. M

30.07.2019. 14:25

Nama ništa ne valja, sad treba i posebne klupe za dojenje a zamislite nema kanti za otpatke, mislim da taj papirić možete i u ruku da ponesete sem ako niste izneli djubre iz stana pa vam kantautor daleko.

tomkarlo

31.07.2019. 18:15

Dobro da nema kanti za otpatke jer bi majke zadubljene u svoje mobilne mogle da umesto papira od nesvarljivih sendviča u njih da bace svoju gladnu odojčad.