Meštani Bora bili su u sredu popodne zaprepašćeni kada su videli svog sugrađanina N. L. (34) kako sa krstom, na kome je bilo napisano njegovo ime, ide kroz sam centar ovog mesta. Odmah su pozvali policiju, čije su patrole odmah otišle do kuće u kojoj taj momak živi i našli ga kako leži u – mrtvačkom sanduku!

-Dojavljeno nam je da mladić ide kroz grad, noseći na ramenu krst na kome je bilo upisano njegovo ime – kaže nam izvor upoznat sa slučajem. – Kada smo čuli ime koje je napisano na krstu, odmah smo znali da je reč o momku koji je poznat po konzumiranju opijata i sitnim krađama.

Policijska patrola je odmah otišla na lice mesta, ali je momak već bio otišao. Organi reda su, potom, otišli do njegove kuće gde su, kažu, bili zgranuti prizorom koji ih je dočekao.

Pročitajte još - SNIMAK SAHRANE U SOMBORU ŠOKIRAO SVE: Rodbina i prijatelji u crnini oko kovčega se vesele i igraju uz muziku uživo (VIDEO)

-N.L. je ležao u mrtvačkom sanuduku – kaže naš sagovornik. – Kraj njega su bili venci za sahranu, krst i poklopac za mrtvački sanduk.

Organi reda su odmah izvukli N.L. iz mrtvačkog sanduka i odveli ga na saslušanje.

-Kada smo ga pitali zašto to radi, on nam je kazao da je "nezadovoljan životom" – dodaje naš sagovornik. – Hteli smo da mu podneseno prekršajnu prijavu, jer smo smatrali da je počinio krivično delo uznemiravanja javnosti, ali nam je objašnjeno da u konkretnom slučaju nema elemenata da se podnese prijava.

Nakon toga, policija je pozvala Hitnu pomoć, koji su N.L. pregledali i ostavili ga na lečenju na Odeljenju neuropsihijatrije Opšte bolnice u Boru.