Devojku izujedao pit bul u Lajkovcu

B. P.

četvrtak, 27. 06. 2019. u 12:26

Девојку изуједао пит бул у Лајковцу

Depositphotos

Devojci je ukazana pomoć u Domu zdravlja u Lajkovcu, a potom i na Infektivnom odeljenju valjevske bolnice
LAJKOVČANKU Anitu K. napao je pit bul i tri puta je ujeo za podlakticu leve ruke. Pit bul, bez vlasnika, na devojku je nasrnuo kod Doma zdravlja u Lajkovcu, dok je bila u uobičajenoj šetnji sa svojim psima.

Pročitajte još:
HOROR U BEOGRADU: Pas ščepao devojčicu i izujedao je, kidisao i dalje na dete, jedva ga savladali!

Anita je pokušala da se odbrani, a Zoran R., koji je bio u blizini, sprečio je da joj razjareni pas nanese još više povreda. Devojci je ukazana pomoć u Domu zdravlja u Lajkovcu, a potom i na Infektivnom odeljenju valjevske bolnice. Intervenisali su policija, komunalna inspekcija i ekipa službe zoo-higijene iz Lajkovca, pit-bul nije čipovan, a njegov eventualni vlasnik još nije poznat.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Žigosani

27.06.2019. 13:12

Uopšte mi nije žao dotične. Šeta će sa psima pored Doma Zdravlja, gde ima bolesnih i dece. Ali njoj su draži psi nego deca. Pa stiglo je zasluženo.

Mirko

27.06.2019. 13:13

E baš me čudi. To su velike maze. Bitno je kako ih vlasnik vaspita. Ja imam decu koja rastu sa pit-bulom, stafordom i svi se maze. I svi se mi puno mazimo. I nisam imao para za bigla ili labradora pa sam uzeo pit-bula zato jer su velike maze. Ljudi ko Boga vas molim prestanite da držite "maze". Držite ove krvoločne šarplani

Žigosani

27.06.2019. 14:10

@Mirko - Bravo Mirko. Samo tako sa ljubiteljima džukela "...držte ove krvoločne šarplanince....". A natalitet? Istgrebljjuju na ustaše, šiptari pa i džukel, pardon "psi koji vole da se maze".

Dačo

27.06.2019. 16:34

U Barajevu lutalice poklale veći broj ovaca i nikom ništa,a vidim da je i sa ljudima isto

Scuba Diver

28.06.2019. 08:13

Ко хоће - нађе начин, ко неће - нађе разлог! И баш је тако! Провозајте се поред пруге на Земун пољу и видећете неколико дивљих узгајивачница паса. А тако је широм Србије по периферији градова, у неким шипразима и шумарцима. Да комуналци хоће - решили би проблем. Тешко да се за власника не зна, али лакше је овако. Ма нема везе, нека девојка тужи град и бар ће одштету добити. А комуналци нека се и даље не мешају у свој посао.