ZLATO ZA LUKU: Lep uspeh vrnjačkog triatlonca

G. Ć.

25. 06. 2019. u 14:28

ЗЛАТО ЗА ЛУКУ: Леп успех врњачког триатлонца

Foto: Privatna arhiva

Na nedavno održanom Kupu Srbije u sprint triatlonu u Bačkom Novom Selu, Luka Janković iz Vrnjačke Banje osvojio je zlatnu medalju, ukupno šesto najsjajnije odličje za devet meseci koliko intenzivno trenira triatlon
VRNjAČKA BANjA – Na nedavno održanom Kupu Srbije u sprint triatlonu u Bačkom Novom Selu, Luka Janković iz Vrnjačke Banje osvojio je zlatnu medalju, ukupno šesto najsjajnije odličje za devet meseci koliko intenzivno trenira triatlon.

U veoma jakoj konkurenciji i, po rečima organizatora iz Triatlon kluba „Dinamik“ iz Novog Sada, najmasovnijoj trci u aktuelnoj sezoni, Janković je potpuno zasluženo trijumfovao u sprint triatlonu – plivanju na 750 metara, biciklističkoj trci na 20 kilometara i trčanju na pet kilometara.

– Ovo mi je bila najnapornija trka do sada, pa je zadovoljstvo ostvarenim uspehom još veće. Temperatura od 36 stepeni dodatno je otežala uslove za trčanje – kaže „zlatni“ Janković. - Pre svega, uspeo sam da pobedim sam sebe, i kada mi je telo „govorilo“ da stanem, ja sam nastavio da trčim još brže ka cilju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije