VELIKO GRADIŠTE: Najboljima put u Prag

D. NOVKOVIĆ

utorak, 25. 06. 2019. u 10:28

ВЕЛИКО ГРАДИШТЕ: Најбољима пут у Праг

Nagrađeni đaci sa predsednikom opštine Foto Opštinska uprava V. Gradište

Opština uručila vredne poklone učenicima i studentima. Lokalna samouprava nagradila i najuspešnije nastavnike, sportiste...

OPŠTINA Veliko Gradište odala je priznanje najuspešnijim đacima i studentima, uručenjem poklona na kraju školske godine.

PROČITAJTE JOŠ - Veliko Gradište: Do 2023. godine sva naselja imaće vodovod

Učenici koji su osvojili prvo mesto na republičkim takmičenjima, đaci generacije, najbolji studenti i treneri, na poklon su dobili putovanje u Prag. Oni koji su osvojili drugo i treće mesto dobili su vaučere za kupovinu tehničke robe u vrednosti od 27.000 i 20.000, a vaučer na 35.0000 dobili su đaci generacije.

Učenicima džudistima uručeni su kimono ili trenerka, karatistima trenerke i oprema za klub, a odbojkašima komplet - patike, trenerka, polo majica, bermude, torba i deset lopti za klub. Po komplet dresova za OŠ "Ivo Lola Ribar" i SŠ "Miloje Vasić" uručen je njihovim direktorima. Ovi učenici dobili su i sezonske karte za "Silver lejk" akva-park. Učenici koji su dobili diplome "Vuk Karadžić" nagrađeni su sa po 3.000, a najbolji studenti sa 30.000 i 20.000 dinara.

Svi nagrađeni dobili su i po knjigu na poklon, kao i njihovi nastavnici, kojima su pripale i novčane nagrade od 3.000 do 12.000 dinara. - Ovo je mala sredina koja prepoznaje rad i kvalitet. I ubuduće ćemo da nagradimo rezultate, vas i vašeg nastavnika i da zahvalimo vašim roditeljima što vas dobro vaspitavaju i što idete ka dobrom putu. Nema bolje investicije nego ulagati u decu, u mladost, u budućnost - rekao je Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište.

Rastko Jokić, đak generacije

ĐAK GENERACIJE

VELIKA je privilegija biti đak i odrasti u Velikom Gradištu. Svako dete moglo je da iskaže sebe u sportu, muzici, baletu, glumi, a svi ispraćeni izuzetnim učiteljima, profesorima, nastavnicima i vrhunskim trenerima i muzičarima - rekao je, u ime nagrađenih, Rastko Jokić, đak generacije Srednje škole "Miloje Vasić".

Pokloni za najbolje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)