Uhapšen razbojnik koji je upao u kuću gradonačelnika Čačka

Beta

ponedeljak, 24. 06. 2019. u 11:10

Ухапшен разбојник који је упао у кућу градоначелника Чачка

Foto: V.Ilić

Čitava drama odvijala se noćas u kuću gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića kada je višestruki razbojnik provalio u porodični dom
Čačanska policija uhapsila je 34-godišnjeg M.T. iz tog grada zbog sumnje da je provalio u kuću gradonačelnika Miluna Todorovića, saopšteno je danas.

Po navodima policije, M.T. je osumnjičen da je noćas oko 4.20 časova odvalio balkonska vrata na Todorovićevoj kući u centru grada, ušao u prizemlje i izvršio premetačinu u jednoj prostoriji.

PROČITAJTE I: Gradonačelnik Čačka: Dogodine u svakoj porodici bar po jedan zaposleni

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova zbog pokušaja krađe.

Gradonačelnik Čačka potvrdio je ranije danas da se provala dogodila, ali nije želeo da detaljnije govori o tome.

"Verujem državnim organima i ubeđen sam da će oni uraditi svoj posao onako kako treba i da će procesuirati lice koje je učinilo to krivično delo. Nezvanično saznajem da se radi o povratniku sa dosta krivičnih dela, ali i da je u poslednjih nekoliko nedelja na sličan način provalio u kuće nekoliko čačanskih privrednika", rekao je Todorović na konferenciji za novinare povodom tri godine lokalne vlasti u Čačku.

On je dodao da se oseća bezbedno.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Francesco

24.06.2019. 11:20

Šrafcigerom!? Sramota, dajte da skupimo neke pare da kupimo čoveku pravi pištolj...

Svetlana

24.06.2019. 16:03

pa i u moju kuću su lopovi ušli pre pet godina,izvršili premetačinu, prosuli kafu i šećer,jer su mislili da tu možda krijemo nešto. uništili vrata. I?. Ništa. I bila je milicija i još uvek neznamo ko su bili nezvani gosti. E sad kod nas nisu ništa imali da uzmu a kod dotičnog gospodina su možda i imali. Ali kako ih brzo uhvatiše a kod nas NIŠTA. naspram bogatstva nama je bila veća šteta nego gradonačelniku.