LOZNIČANI DOBILI STOMATOLOGE: Za lepši osmeh svih sugrađana

V. MITRIĆ

sreda, 12. 06. 2019. u 15:40

ЛОЗНИЧАНИ ДОБИЛИ СТОМАТОЛОГЕ: За лепши осмех свих суграђана

Dr Nedeljković, Dr Marković i dr Starčević Foto V. Mitrić

Pojačanje u DZ "Dr Milenko Marin", troje mladih lekara uspešno završilo usavršavanje u Beogradu

POSLE uspešno završenog usavršavanja u Beogradu, specijalista ortopedije vilice dr Marko Marković, specijalista preventivne i dečje stomatologije dr Vesna Nedeljković i specijalista preventivne i dečje stomatologije dr Milena Starčević su počeli da rade u lozničkom domu zdravlja "Dr Milenko Marin", čiji direktor dr Branka Krasavac kaže da je to veliko pojačanje za čitavu ustanovu.

Pored mladih lekara koji su opravdali poverenje lokalne samouprave i države, kadrovsko popunjavanje će posebno značiti i Stomatološkoj službi kojom uspešno rukovodi oralni hirurg dr Zoran Simeunović.

- Radujemo se radu sa pacijentima, tim pre što su ovde i sjajne kolege koje su u Dom zdravlja došle posle nas, ali su već i te kako zaslužne za veliko poverenje ovdašnjih ljudi prema našoj službi - kaže dr Marko Marković.

PROČITAJTE JOŠ - DOM ZDRAVLjA DOBIO LOŠU KONKURENCIJU: I privatnici udaraju pečate za lekarska uverenja 

I, zaista, stomatologija u lozničkom Domu zdravlja ne zaostaje za privatnim sektorom, iako je javna tajna da ima i takozvane nelojalne konkurencije.


BRAVO!

SPECIJALIZACIJE u državnom sektoru su neka vrsta privilegije, ali i obaveza koja mora da se privede kraju. Za razliku od bolnice, u Domu zdravlja nema lekara koji su započeli specijalističko ili supspecijalističko usavršavanje, a da ga nisu završili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije