LAŽNA UZBUNA: Nema eksplozivne naprave u pirotskom Tajersu, uhapšen bombaš

V. Ć.

ponedeljak, 20. 05. 2019. u 13:33

ЛАЖНА УЗБУНА: Нема експлозивне направе у пиротском Тајерсу, ухапшен бомбаш

Foto Tajers

Pirotska policija pregledala sve pogone "Tajersa"
POSLE anonimne prijave Službi obezbeđenja u ponedeljak oko 7 sati, da je u pogonima pirotskog "Tigar tajesa" podmetnuta bomba, pirotska policija je pregedala sve pogone, prostorije i krug preduzeća i utvrdila da se u pogonima i fabričkom krugu ne nalazi nikakva eksplozivna naprava i da ova kompanija može nesmetano da nastavi sa radom.

Osim ovoga, Služba za komunikacije saopštava da će proizvodnja biti pokrenuta u utorak ujutru u 6 časova, a isporuke prema kupcima u ponedeljak u 18 časova.


Pročitajte još - Dojava o bombi u fabrici "Svarovski" u Malom Bajmoku Nakon dojave, rukovodstvo fabrike koja posluje u sastavu francuske gumarske imperije "Mišlen", evakuisalo je kompletnu prvu smenu i ostale zaposlene dok se ne okonča istraga. Kako saznajemo, ovim povodom policija je uhapsila N. V. (28), iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda.

On se sumnjiči da je putem "SMS" poruke prijavio podmetanje dve bombe koje će eksplodirati u narednih 96 sati. Vinovniku neshvatljivog postupka koji je digao na noge ceo Pirot i izazvao višemilionsku štetu zbog 24 časovnog zastoja u proizvodnji određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden Osnovnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije