Donacija Gradske čistoće Beograda opštini Zubin Potok

Tanjug

četvrtak, 16. 05. 2019. u 19:44

Донација Градске чистоће Београда општини Зубин Поток

Ilustracija / Foto I. Radulović

Javno komunalno preduzeće “Gradska čistoća” Beograd donirala je danas opštini Zubin Potok mehanizaciju, cisternu i kante za odlaganje otpada, na inicijativu i molbu te opštine i Kancelarije za Kosovo i Metohiju

Javno komunalno preduzeće “Gradska čistoća” Beograd donirala je danas opštini Zubin Potok mehanizaciju, cisternu i kante za odlaganje otpada, na inicijativu i molbu te opštine i Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Direktor JKP “Gradska Čistoća” Beograd Marko Popadić precizirao je da je reč o traktoru sa priključcima za čišćenje snega i posipanje soli, stacionarnoj cisterni za tehničku vodu i 20 kanti za odlaganje otpada, naglasivši da je to urađeno na molbu opštine Zubin Potok i Kancelarije za KiM.

Popadić je je istakao da se pomoć JKP “Gradska čistoća” i Grada Beograda opštinama na Kosovu i Metohiji neće na otome zaustaviti i podvukao da je danas dogovoreno da će se donirati još neke mašine i druga oprema potrebna za poboljšanje komunalnih usluga.

Kandidat Srpske liste za gradonačelnika opštine Zubin Potok Srđan Vulović je zahvalio na donaciji uz ocenu da nije mala i da će mnogo značiti građanima te opštine.

Vulović je poručio da je pored donacije još važnija poruka, a to je da njihovi sunarodnici iz centralne Srbije misle i vode brigu o njima i da su uvek uz njih u stremljennima i borbi da ostanu svoji na svome, na svojim ognjištima.

On je rekao i da je danas održan predizborni skup Srpske liste u Brnjaku uz veliku posećenost građana kojima je predočena važnost izlaska na izbore za gradonačelnike četiri opštine na severu KiM.

Naglasio je da je potrebno da građani izađu u što većem broju, masovno, na birališta 19. maja i pokazali još jednom da daju podršku politici koju vodi država Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije