Vlada Republike Srbije donirala vrednu opremu Zavodu za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici

I. Radulović

četvrtak, 16. 05. 2019. u 17:53

Влада Републике Србије донирала вредну опрему Заводу за јавно здравље у Косовској Митровици

Foto I. Radulović

Atomski apsorpcioni spektro-fotometar, vredan oko osam miliona dinara, uručili su pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović i kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Goran Rakić
ZAHVALjUJUĆI pomoći Vlade Republike Srbije Zavod za javno zdravlje Kosovska Mitrovica dobio je najsavremeniji aparat za analizu vode, zemljišta, vazduha, predmeta za opštu upotrebu kao i hrane biljnog i životinjskog porekla.

Atomski apsorpcioni spektro-fotometar, vredan oko osam miliona dinara, uručili su pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović i kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice Goran Rakić.

- Uručili smo najmoderniji aparat za sanitarnu hemiju, vredan oko 8 miliona dinara, kao i dva nova vozila.

Pročitajte još - Hala sportova na severu Kosovske Mitrovice posle dve decenije

Uskoro stiže i treće vozilo, ali to neće biti kraj. Nastavićemo da podržavamo sve naše institucije na severu pokrajine i veoma nam je važno da te institucije budu u sigurnim rukama - rekao je Jović i još jednom pozvao građane da „podrže jedine ljude koje Vlada Srbije prepoznaje kao jedine pouzdane partnere, a to su kandidati Srpske liste“.

Foto I. Radulović

Na veoma vrednoj donaciji zahvlanost je u svoje i ime svojih zaposlenih preneo direktor Zavoda prof. dr Miloš Mirković koji je pozvao sve građane severne Mitrovice i radnike „da izađu u nedelju na izbore i glasaju za Gorana Rakića“.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije