Palma za Uskrs tradicionalno pekao prasiće i jagnjiće (VIDEO)

V. N.

nedelja, 28. 04. 2019. u 12:41

Палма за Ускрс традиционално пекао прасиће и јагњиће (ВИДЕО)

Predsednik Jedinstvene Srbije čestitao najveseliji hrišćanski praznik

Predsednik Jedinstvene Srbije čestitao najveseliji hrišćanski praznik patrijarhu Irineju, predsedniku Vučiću, šefu diplomatije Dačiću kao i svim vernicima

DANAS pored reke Velike Morave, na mestu gde je do pre 50 godina njegov deda imao vodenicu, Dragan Marković Palma sa porodicom i njegovi prijatelji tradicionalno su, za Uskrs, pekli prasiće i jagnjiće.


Pročitajte još: Palma: Niko nikada neće nam promeniti tradiciju i običaje


Tom prilikom predsednik Jedinstvene Srbije Marković je Njegovoj Svetosti patrijarhu srpskom Irineju, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru inostranih poslova Ivici Dačiću i svim građanima pravoslavne veroispovesti čestitao Uskrs sa željom da čuvamo tradiciju, da verujemo u ono što radimo i da nam se deca rađaju u Srbiji, uz tradicionalni pozdrav Hristos Vaskrse!


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dačo

28.04.2019. 13:00

Лепо видети,доста тога доброг овај човек ради,да је више таквих било би нам предобро

Syam

28.04.2019. 13:01

Pa valjda se za Uskrs slavi zivot a NE smrt? Pekao prasice I jagnjad? Kakve to veze ima sa secanjem na Isusa I dragog nam Boga? Ubijanje u Ime religije, izmisljanje obicaja da bi smo samo zadivoljili nase jezike a pripisivati kako je to deo religije..! Muka mi je od takvog neznanja I misljenja da se time priblizavamo Bogu.