NAPAD NA ČLANA SINDIKATA: Dobio batine zbog protesta?

S. M. JOVANOVIĆ

15. 03. 2019. u 20:35

НАПАД НА ЧЛАНА СИНДИКАТА: Добио батине због протеста?

Strahinja Ćirić, Foto S. M. Jovanović

Dotrčali su i počeli da me udaraju pesnicama, a onda me oborili i šutirali, kaže Ćirić

TROJICA maskiranih muškaraca su 14. marta oko 22 sata - posle antivladinih protesta u Negotinu - ispred ulaza u zgradu u Ulici 12. septembar pretukli člana sindikata "Nezavisnost" i jednog od prošlonedeljnih govornika Strahinju Ćirića.

- Dotrčali su i počeli da me udaraju pesnicama, a onda me oborili i šutirali. Imam visoku dioptriju i kasno sam ih primetio, ali sam video da je prvi nasrnuo muškarac koji je od mene viši desetak centimetara. Pridružila su mu se i dvojica moje konstitucije, za koje procenjujem da imaju između 35 i 40 godina - objašnjava Ćirić, koji je posle incidenta ostavljen da leži onesvešćen.

Kasnije je obavestio policiju koja ga je odvela u Hitnu službu, a zatim i na Odeljenje hirurgije, gde su mu konstatovani hematomi na licu i potiljku, te povreda desnog oka...

Pročitajte još - Umalo tuča političara na protestu na Vračaru

Ćirić je prošle nedelje tokom skupa pod nazivom "Jedan od pet miliona" prozvao neke od opštinskih zvaničnika, te BIA i predsednika Srbije, odnosno "njegove batinaše koji vladaju Negotinom". Organizatori protesta su se na svojoj zvaničnoj fejsbuk-stranici ogradili od ovog stava, a Ćirić kaže da od tog 7. marta nije dobijao pretnje, ali mu je stiglo više "prijateljskih" saveta da "pazi šta radi".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)