Brus bez kablovske pred ispovest Marije Lukić o Jutki

S. Babović

28. 02. 2019. u 00:35

Брус без кабловске пред исповест Марије Лукић о Јутки

Milutin Jeličić

Pet minuta pre emitovanja emisije “Život priča” o slučaju Marije Lukić došlo “do kvara” na kablovskoj mreži
BRUS-NEŠTO pre 22 sata, u Brusu je nestala kablovska televizija, čime je onemogućeno gledanje emisije “Život priča” posvećenoj slučaju Marije Lukić, oštećenoj u slučaju protiv Milutina Jeličića, predsednika opštine Brus, kome se sudi zbog optužbi za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje.


- Pet minuta pre emitovanja “Život priča”, u Brusu je došlo “do kvara” na kablovskoj mreži i sugrađani ne mogu da prate Prva TV. Nadam se da je malo jasnije sve - napisala je u objavi na fejsbuku Marija Lukić.

Pročitajte još: Sedam žena krivi Jutku

Korisnici društvenih mreža iz ove opštine oglašavaju se sa različitim informacijama u vezi sa nestankom signala, pa se spominje i to da je problem nastao kada je nestala struja kod Doma kulture, gde se nalazi repetitor, ali zvaničnih potvrda još uvek nema. Prema nezvaničnim saznanjima “Novosti” grupa od 20-ah Brusjana večeras je protestovala, nezadovoljna zbog problema sa kablovskom televizijom.

       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

CVeki

28.02.2019. 15:27

Toliko odvratno i podlo,prosto ne mogu poverovati da ova osoba nije u zatvoru i da sve to radi kao član vladajuće stranke i da ona na ovaj sramni akt ostaje bez komentara.SRAMOTA !

Ja

28.02.2019. 17:40

Ovo bas nema smisla,i mi kao hocemo Evropu. Vucicu da si pravi ne bi bi dozvolio da ti ovakav sljam od ovog Jutke blati ime i da se poziva na tebe.

Miki

01.03.2019. 00:45

Najbitnije je da se meni prekine film ili emisija kada treba njih da slušam, a kada se o njima priča onda nemam pravo ni da gledam televiziju. NaprDno.