Telo Kikinđanina Slobodana Bubulja (71), koji se izgubio u ponedeljak, kada se iz grada nije vratio kući, pronađeno je danas u ulici Jugovićevo sokače u Kikindi. Telo muškarca u kanalu pored kolovoza primetili su prolaznici, a identitet preminulog potvrdili su rođaci.

Na telu nastradalog nema vidljivih tragova nasilja, a da bi se utvrdio tačan uzrok smrti poslato je na obdukciju u Centar za sudsku medicine u Novi Sad.

Pročitajte još: NESTAO KIKINĐANIN: Otišao po penziju i nije se vratio

Kako smo već pisali, penzioner Slobodan Bubulj, iz stana na Mikronaselju, gde je živeo sa suprugom, otišao je u ponedeljak pre podne kako bi u banci podigao penziju. Međutim, iz centra grada nije se vratio u očekivano vreme, pa ga je supruga pozvala telefonom. Javio joj se oko 14 sati i rekao da ide kući. Međutim, do stana nije stigao ni do uveče pa je porodica nestanak prijavila policiji.

Od ponedeljka je trajala potraga za ovim čovekom, koga su poznavali mnogi Kikinđani, jer je Slobodan Bubulj dugo godina radio je u opštini Kikinda, bio je poznat i po tome što je u mladosti igrao košarku, a posle je bio košarkaški trener.

Porodica Bubulj je zahvalna mnogim sugrađanima koji su se interesovali za Slobodanov nestanak i koji su preko medija i društvenih mreža objavljivali njegovu fotografiju u nadi da će se javiti neko ko ga je primetio.