Mirović na promociji turističkih potencijala AP Vojvodine

Tanjug

17. 03. 2018. u 16:32

Vojvodina je snažno zakoračila u budućnost, imamo izražen rast turističkih poseta, i prisustvo ambasadora govori da je AP Vojvodina i cela naša zemlja, zemlja budućnosti", rekao je Mirović

Мировић на промоцији туристичких потенцијала АП Војводине

Igor Mirović / Tanjug

Predstavnici diplomatskog kora, privrednici, umetnici, predstavnici međunarodnih kompanija, turističkih agencija i hotelijera i "Color Media Communications ", bili su gosti predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića i Plavim vozom su iz Beograda stigli u Sremske Karlovce na promociju turističkih potencijala AP Vojvodine.

"Sremski Karlovci, centar srpske duhovnosti je pravo mesto i prilika da se predstave turistički potencijali pokrajine. AP Vojvodina je snažno zakoračila u budućnost, imamo izražen rast turističkih poseta, i prisustvo ambasadora govori da je AP Vojvodina i cela naša zemlja, zemlja budućnosti", rekao je Mirović.

"Color Media Communications", uz podršku Pokrajinske vlade organizovala je, u Sremskim Karlovcima, promociju izdanja „Hello! Travel Vojvodina", magazina posvećenog turističkim potencijalima AP Vojvodine.

Šesto dvojezično izdanje magazina predstavlja priprodne i turističke lepote, istoriju, tradiciju, kulturu i gastronomiju pokrajine.

Naša misija je da promovišemo AP Vojvodinu i Srbiju, njenu multikulturalnost i turističke potencijale, rekao je predsednik „Kolor Pres Grupe“ (Color press group) Robert Čoban.

Sinoćenjem događaju prisustvovali su i ambasadori Sjedinjenih Američkih Država, Crne Gore, Egipta, Norveške, Izraela, Kipra, Slovenije, potpredsednik Pokrajinske vlade i sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković i druge zvanice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije