Kvar na magistralnom vodovodu, Zrenjanin bez vode

Tanjug

08. 10. 2017. u 13:49

Na magistralnom vodu vodovodne mreže na izvorištu, odakle se Zrenjanin snabdeva vodom, u jutarnjim časovima došlo je do havarije većeg obima

Квар на магистралном водоводу, Зрењанин без воде

Foto Thinkstock

Na magistralnom vodu vodovodne mreže na izvorištu, odakle se Zrenjanin snabdeva vodom, u jutarnjim časovima došlo je do havarije većeg obima što je uzrokovalo prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada, javlja portal "Ja volim Zrenjanin.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ odmah su izašle na teren, uklonile velike količine istekle vode i došle do mesta kvara, čija je sanacija u toku.

"Prvo su stvoreni uslovi da se ponovo obezbedi vodosnabdevanje grada, voda je upravo puštena u sistem, ali sa smanjenim pritiskom. Zbog slabijeg pritiska postoji mogucnost da na višim spratovima i obodnim delovima grada dode do prekida vodosnabdevanja.

Kod kvarova na cevima magistralnog voda velikog prečnika, kao što je trenutno slučaj, teško je predvideti tačno vreme otklanjanja kvara, pa ćemo javnost redovno, putem sajta i fejsbuk stranice preduzeća, obaveštavati o novim informacijama sa terena, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije