PUCNjAVA U NIŠU: U obračunu Roma na Stočnom trgu ranjena dva muškarca (FOTO)

M.P.

18. 07. 2017. u 19:28

ПУЦЊАВА У НИШУ: У обрачуну Рома на Сточном тргу рањена два мушкарца (ФОТО)

Foto: M.P.

Dve osobe ranjene su vatrenim oružjem oko 18 sati i 40 minuta na Stočnom trgu u Nišu
NIŠ – Dve osobe su ranjene u pucnjavi koja se večeras oko 18 časova i 40 minuta dogodila na Stočnom trgu u Nišu, saznaju "Novosti". Dvojica muškaraca srednjih godina prebačena su Klinički centar i prema prvim informacijama nisu u životnoj opasnosti. Na licu mesta su četiri policijska vozila i dve ekipe Hitne pomoći. Brojni pripadnici policije pokušavaju da obuzdaju zavađene Rome koji su se međusobno sukobili. U nekoliko navrata bilo je nasrtaja i na pripadnike policije.
- Povređeni pacijenti iz vatrenog oružja primljeni su nešto posle 19 časova u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Pacijent koji je prvi prevezen kod nas ima povredu desne noge, najverovatnije iz vatrenog oružja. U toku je dijagnostika. Radimo rentgen i dopler krvnih sudova i posle toga ćemo znati težinu povreda i moći da damo detaljnije informacije - kaže dežurni lekar Aleksandra Todorović.
Drugi muškarac je u obračunu zadobio povrede glave.
Do sukoba dve porodice došlo je na svadbi. Svatovi su se posvađali, potukli, a na kraju su potegli i oružje.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ivan

18.07.2017. 20:39

Opet Stocni trg i opet Romi. To je leglo kriminala u Nisu sa svakodnevnim tucama, organizovanim pljackama i svega sto ima veze sa kriminalom. Samo izguglajte i videcete koliko vesti ima o Stocnom Trgu u Nisu vezanih za kriminalne aktivnosti. Prebijena deca koja su se vracala iz skole, ubijen cuvar fabrike zbog bakra, opljackana kurirska vozila organizovanom akcijom itd.