U Užicu pobedila - deca

V.N.

20. 04. 2017. u 07:07

Fudbalske legende odigrale humanitarnu utakmicu "Asovi za decu"

У Ужицу победила - деца

U OKVIRU humanitarnog projekta "Asovi za decu", za vikend je na Gradskom stadionu u Užicu odigrana utakmica u kojoj su snagu odmerili proslavljeni fudbaleri.

Prihod je namenjen kupovini najmodernijeg ultrazvučnog aparata za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju u Užicu. Do sada je prikupljeno više od 6.000 evra, ali je potrebno još 9.000. Meč za novi život u kojem su učestvovali Ljubinko Drulović, Zoran Njeguš, Damir Čakar i drugi, završen je nerešenim rezultatom 6:6.

Spektakl su predvodili treneri Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić, dok je publika po kiši bodrila fudbalske legende. Sportskim asovima na terenu pridružio se i glumac Nenad Okanović, verovatno jedini učesnik humanitarnih mečeva koji je dobio žuti karton.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Kalimero

20.04.2017. 07:38

Pozivam G-dju Cecu Raznatovic koja nastupa u Uzicu 29.aprila da se prikljuci ovoj plemenitoj akciji Asovi za decu (cujem da se karte za koncert dobro prodaju),a Uzicane da nastave da doniraju.Cena karte za njen koncert je 1000 din.,a karte za utakmicu su bile 100 i 200din. Uzicani,sugradjani,firme,skole odazovite se u jos vecem broju i pokazite da imate SRCE.Srce koje kuca za nas grad,nasu decu i nasu bolnicu.SMS broj 3331-100din.