Pao plafon u fiskulturnoj sali

V. I.

23. 01. 2016. u 08:50

Plafon u sali Doma kulture u Trnavi, koju učenici OŠ "Sveti đakon Avakum" koriste kao fiskulturnu salu, srušio se usled obilnih snežnih padavina

Пао плафон у фискултурној сали

ČAČAK - Plafon u sali Doma kulture u Trnavi, koju učenici OŠ "Sveti đakon Avakum" koriste kao fiskulturnu salu, srušio se usled obilnih snežnih padavina koje su početkom januara pogodile čačanski kraj. Sneg je prodro ispod krovne konstrukcije, na rigips ploče, koje su popustile.

- Sreća u nesreći je što smo počeli pripreme za početak nastave posle novogodišnjeg raspusta i dan pre nego što su deca pošla u školu intenzivirali smo grejanje. Sneg na plafonu se otopio i došlo je do urušavanja. Na sreću, niko nije bio u sali ni od radnika ni od učenika - rekao je direktor škole Miloje Vujović.

Pomoćnik gradonačelnika Milan Bojović kaže da će iz tekućih budžetskih rezervi finansirati obnovu krova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

dragan963

23.01.2016. 10:08

Dok su nastavnici (koji inače rade ukupno 7 meseci godišnje a primaju platu 12 puta) i ostalo osoblje škole proslavljali Novu godinu i Božić sneg nije bio takvog mišljenja. Sneg je napadao za Novu godinu što znači da se niko nije popeo da pogleda tavan 20 dana jer je poznato da je usled jakog vetra dosta tavana napunjenih snegog. Zaposleni u školi treba da snose troškove rekonstrukcije.