Smederevo: Policajac van dužnosti sprečio pljačku 7,5 miliona dinara!

J. I.

23. 03. 2015. u 17:43

Смедерево: Полицајац ван дужности спречио пљачку 7,5 милиона динара!
Policajac van dužnosti uspeo je da uhvati lopova koji je juče u Smederevu oteo radnicima EPS- a torbu sa 7,5 miliona dinara koje su nosili u Službu za platni promet

SMEDEREVO – Policajac van dužnosti uspeo je da uhvati lopova koji je juče u Smederevu oteo radnicima EPS- a torbu sa 7,5 miliona dinara koje su nosili u Službu za platni promet.

Filmska scena oko 9.30 časova, na trgu u najstrožem centru Smedereva dogodila se kada je M. B.) 24, uz upotrebu elektro-šokera, od dvojice radnika EPS-a oteo torbu u kojoj je bilo oko 7,5 miliona dinara. Pripadnik Policijske brigade MUP-a van dužnosti, u civilnom odelu, zatekao se na mestu događaja, pojurio za osumnjičenim, uspeo da ga savlada i preda patroli PU Smederevo.

Radnici su nosili novac koji su građani uplatili na šalterima Elektrodistribucije . Ostaje nejasno kako je M.B znao šta se u torbi nalazi, ali će to biti jasnije kada se sprovede istraga.

Inače, M.B do sada nije poznat policiji kao počinilac krivičnih dela.

Osumnjičenom je, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, određeno policijsko zadržavanje i biće predat Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Nikola

23.03.2015. 19:10

Covek da se nagradi al ne sa 10*/,kako vec znate,nego posteno i javno,da mu se pomogne ako ima neki problem a verujem da ga ima.Ziv bio!

Kiza

23.03.2015. 22:19

Bravo za brata Brigadira!!!! mada me cudi da novinari nisu "permutovali" kao sto umeju pa pripisu Zandarima intervenciju umesto pripadnicima Policijske brigade!

Zo

23.03.2015. 23:18

Hrabar je, svaka mu cast, samo je suvise reskirao. Onaj decko tako nastrada u Vlasotincu, sto je sam jurio za pljackasima zlatare.

Policeman

28.03.2015. 19:57

Sve čestitke i svaka čast... Pravi policajac!Na dužnosti 24 sata, kako i zakon nalaže...