KNjIGA „Serviraj za pobedu“ proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, koju su „Novosti“ objavile zajedno sa „Lagunom“, kao i roman „Deca oluje“ Milomira Kragovića, apsolutni su hit na ovogodišnjem Sajmu knjiga u hali „Čair“.

Štand „Novosti“ privlači veliku pažnju posetilaca, ne samo sa novim, već i sa starim izdanjima. Oni traže knjige „Smrt je neprovjerena glasina“ i „Sto jada“ Emira Kusturice, „Godina prođe, dan nikad“ Žarka Lauševića, „Via Romana“ Vuka Draškovića, „Otmice zemunskog klana“ Mileta Novakovića, „Šta je pesnik hteo da kaže“ Bore Đorđevića...

- Trudiću se da iskoristim ovaj sajam da kompletiram sva izdanja „Novosti“ - kaže studentkinja Sanja Marjanović iz Prokuplja. - Mada sam neke od njih već pozajmila od prijateljica i pročitala, stalo mi je da ih imam u svojoj biblioteci.

I pored toga što su evropski, ruski i francuski klasici bili obajvljeni pre nekoliko godina, veliko interesovanje još vlada za ova dela neprolazne vrednosti. Pored atraktivnih naslova, čitaoce mame i posebni sajamski popusti.

Sajam u Nišu biće otvoren do 1. decembra, svakog dana od 10 do 20 časova.