Prijava jer nije imao ličnu kartu dok je čuvao stoku

D. Z.

03. 08. 2013. u 08:20

Zoranu Miladinoviću iz kuršumlijskog sela Sagonjeva pre nekoliko dana stiglo da plati novčanu kaznu zbog prijave policije da nije imao kod sebe ličnu kartu dok je čuvao stoku u svom selu

ZORAN Miladinović iz kuršumlijskog sela Sagonjeva, kome je pre nekoliko dana stiglo da plati novčanu kaznu zbog prijave policije da nije imao kod sebe ličnu kartu dok je čuvao stoku u svom selu, kaže da će radije provesti tri dana u zatvoru nego platiti kaznu. Naime, Miladinoviću je stiglo rešenje suda za prekršaje da plati kaznu u iznosu od 3.000 dinara ili će u suprotnom morati da provede tri dana u zatvoru.

- Policajci su mi pretprošle godine pisali kaznu dok sam u ataru čuvao stoku. Rekao sam ih da ličnu ne nosim da ne bi izbledela - priča ogorčeni Miladinović i priseća se da su ga posle pomenutog prekršaja policajci uz pratnju sproveli sudiji za prekršaje. Sad je rešio da ide u zatvor jer kaznu ne želi da plati.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

siki

03.08.2013. 08:36

Molm Vas stavite slike tih "POLICAJACA" i tog "SUDIJE" ljudska glupost je bez granica Zorane SRBIJA je na tvojoj strani

MILIANA

03.08.2013. 16:10

@siki - Sta se policajci I dudija ku........ce na ovog Coveka, sto ne hapse I osudjuju prave kriminalce. Nemoj da plati ni slucajno.

Dorra

04.08.2013. 10:38

@siki - Kakva sramota za Srbiju i dali ste svesni da ceo svet to cita. Kaznite tog divnog dekicu Zorana sto nije imao sa sobom licnu kartu, a cuvao svoju stoku. Na Zapadu niti postoji licna karta, a za korupciju se placa iteka kazna i ide se u zatvor a kod vas je sve ljudi sve nenormalno a hocete u Evropu. Hvatajte gospodo kriminalce, a ne postenog coveka koji je na svom imanju cuvao stoku. Stidim se sto sam rodjena u toj zemlji, a srecna sam sto ne zivim tamo, kad vidim sve sta se radi veruj te mi.

Orvel

03.08.2013. 09:28

Ovo je Srbija po meri korumpiranog i nesposobnog sudstva,policije i vlasti.Huligane i krimose,sa nelegalnim oruzjem,ova "hrabra" policija ne hapsi a "nepristrasno" sudstvo ne osudjuje na uslovne i slicne satro kazne.Siguran sam da su ovi "hrabri i nepotkupljivi" policajci i sudije ,za ovih par godina napredovali u sluzbi.Siguran sam jer samo takvi i napreduju u drzavi Srbistan.

Zoran

03.08.2013. 09:35

Dok kriminalci i lopovi vrsljaju,policija mora da trenira strogocu na sirotinji.Zivela demokratija!!!

Goan

03.08.2013. 09:46

Ovaj Staljinisticki sistem mora da se promeni i nacisti su imali slican sistem. Drekne ti za vreme 2 svetskog rata gestapo..."Ausvajs!" U Engleskoj ne postoje licne karte. Vozaci u Engleskoj moraju da imaju ali ne i da nose voz. dozv. Kako je to moguce?! Pa lepo brate u 21 veku postoje i kompjuteri i mobilni telefoni i lako se kroz 2, 3 pitanja vidi ko si. Ta pitanja samo ti znas, Kad bi se oslanjali na licne karte, svi krimnalci bi ih nabavili ali lazne kao sto se radi sa pasosima i to jeftino!

Dragan

03.08.2013. 09:52

U zakonu jasno pise da svako punoletan mora da sa sobom nosi licnu kartu. Kada neko zivi u nekoj zemlji, on je obavezan da postuje njene zakone ili da menja zemlju.

vojkin

03.08.2013. 18:03

@Dragan - Nađi jednog roma sa vozačkom dozvolom,koji tutnje i skupljaju sekundarne sirovine po Bgd;ovaj čoban bar nikog ne ugrožava.

Cole

03.08.2013. 15:34

Zorane, Ne dajte im pare. Neka dodju i otmu, zato imaju silu i pravdu. SRBIJA PRAVNA DRZAVA. Svi problemi su reseni, jos da samo otmu pare od Zorana i nepravda vise ne postoji.

gaga

04.08.2013. 15:26

Ljudine cudite se ovo je jos jedan u nizu gluposti.Najveca je glupost sto vas na plus 40 teraju da kad odete u Sud da se oblacite u duge pantalone jel budale vdele da se potkivaju konji pa i zabe digle nogu! U svakoj zemlji ako si pristojno obucen cist u bermudama a ne ides pred sudiju mozes da udjes u sud u magisrat u svaku sluzbenu instituciju! Moroni koji su pisali zakon izgovaraju se Evropom a u njoj nikad nisu ziveli,pa nas teraju po ovoj saharai da oblacimo duge pantalone.