NEZAPAMĆEN INCIDENT U ISTANBULU: Napadnut Bogdanov otac, dobio udarac u glavu?!

V.N.

19. 09. 2017. u 20:30

Posle polufinalne utakmice i pobede nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki broj naših ljudi, došlo je do rasprave oko izbora muzike, gde je napadnut Bogdanov otac Dragan

НЕЗАПАМЋЕН ИНЦИДЕНТ У ИСТАНБУЛУ: Нападнут Богданов отац, добио ударац у главу?!

Ilustracija: Novosti

EVROPSKA misija naših košarkaša u Istanbulu ipak, kako "Novosti" saznaju, nije mogla da prođe bez incidenata. Svedoci jednog večernjeg neprijatnog događaja nisu igrači, već porodica lidera srpskog tima Bogdana Bogdanovića. Posle polufinalne utakmice i pobede nad Rusijom, u jednom restoranu u Istanbulu, u kome je bio okupljen veliki broj naših ljudi, došlo je do rasprave oko izbora muzike, gde je napadnut Bogdanov otac Dragan.

Dobio je udarac u glavu, pa je slavlje zbog manjih čarki završio s posekotinom na licu. Incidentu, koji je trajao vrlo kratko, prisustvovala je i njegova ćerka Bojana.

Zaista, ovakav skandal se ne pamti, tim pre jer se radi o ocu našeg najboljeg košarkaša na Evrobasketu u Turskoj. Uz to, srpski navijači su fantastično bodrili košarkaše tokom svih utakmica i bili su svima za primer. Kako je vreme odmicalo, bilo ih je sve više na tribinama, odakle se sve vreme orila pesma. Društvene mreže su preplavljene slikama srpskih navijača kako uz trobojke i druge nacionalne rekvizite šalju dodatnu energiju Bogdanu, Mačvanu, Joviću, Bobiju, Gagiju i ostalim Saletovim junacima na putu ka medalji.

Interesantno je da o ovom nemilom događaju u završnici šampionata nije pisao nijedan turski medij, a iz cele priče je bila isključena i turska policija. Da je nešto o tome procurilo u javnosti, skandal bi sigurno poprimio neviđene razmere, i samim tim bi uticao na igru naših košarkaša, pre svih Bogdana Bogdanovića. A najveća sreća je to što Bogdanov otac ipak nije bio teže povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

padre

20.09.2017. 00:15

@Velja - Da mi je samo znati, šta si hteo da kažeš!Ali. ako bolje promislim, to je verovatno tvoj intelektualni maksimum, tako da ne treba da mi objašnjavaš (jedinao, ako znaš, dali je dobio nekog keca u osnovnoj)!

Bgd

20.09.2017. 10:23

@Velja - Ti koji su ga "peglali" danas mogu da mu pljunu pod prozor. Iskompleksirani luzeri koji ne znaju koji deo grada se nalazi s druge strane Brankovog mosta i čiji je vrhunac intelektualnog dostignuća urlanje po parkovima, lomljenje inventara, lokanje jeftinog piva i uništavanje fasada. Poneki dostignu viši nivo i sroče dve proste rečenice.

Zoran

20.09.2017. 10:33

Dobro je što nije procurelo u javnost, ali ste se vi iz Novosti potrudili da pišete o tome. Licemerno zar ne?