Odbojkaši proglasili najbolje u sezoni

S. K.

24. 05. 2011. u 19:44

Одбојкаши прогласили најбоље у сезони
Jovana Stevanović i Dušan Petković iz Crvene zvezde proglašeni su za najbolje mlade odbojkaše u prošloj sezoni, dok su Sanja Malagurski i Aleksandar Atanasijević izabrani za najbolje u aprilu 2011. godine

JOVANA Stevanović i Dušan Petković iz Crvene zvezde proglašeni su za najbolje mlade odbojkaše u prošloj sezoni. Na svečanosti u “Vinerštedišu” njima je uz trofej pripao i ček od 1.000 evra. U isto vreme izabrani su najbolji u aprilu 2011: Sanja Malagruski (Crvena zvezda) i Aleksandar Atanasijević (Partizan). Mladi reprezentativci nagrađeni su i sa čekom od 500 evra.

- Ovo mi je prvo i najdraže priznanje u karijeri. Zahvalna sam saigračicama, jer bez njih ne bih bila ovde. Nagrada je veliki podstrek za nastavak karijere i nadam se da ću sledeće sezone biti još bolja - istakla je Stevanovićeva.

Uzbuđenje nije mogao da sakrije ni Petković:

- Nastojaću da još kvalitetnije radim i budem još bolji.

Svetlana Smiljanić, član UO “Vinerštediše”, naglasila je da će nastaviti uspešnu saradnju, dok je predsednik OSS Aleksandar Boričić istakao:

- I te kako smo zadovoljni saradnjom, a koliko je uspešna vidi se po rezultatima naših selekcija. Kadeti su prvaci Evrope, kadetkinje treće, juniori i juniorke osvajači medalja. Jedina smo evropska zemlja koja će ove godine učestvovati na svih šest šampionata. Najuspešniji smo i po medaljama, a nadamo se da ćemo nastaviti uspešan niz. Verujemo da će još igrača stasati u našoj ligi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije