PLATILI su ga 12 milona evra, a Čelsi je sada spreman da proda Branislava Ivanovića (25) u Mančester siti, posle samo godinu dana na ”Stamford bridžu”, za 18 miliona! Ovu cenu je odredilo rukovodstvo londonskog kluba, pošto je interesovanje za angažovanje srpskog reprezentativca pokazao Mark Hjuz, menadžer ”građana”.
Nedavno su dva kluba sklopila posao prelaskom Vejna Bridža u Mančester, a kako saznajemo, rasplet oko Ivanovića treba da bude poznat u ponedeljak. Konačnu odluku doneće menadžer ”plavaca” Felipe Skolari. Ukoliko brazilski stručnjak odluči da se odrekne sjajnog defanzivca transfer bi mogao da se realizuje u narednih nekoliko dana, pošto su bogati šeici spremili četvorogodišnji ugovor sa nedeljnom platom od oko 55.000 evra (Čelsi plaćao 38.000).
Poziva je bilo i iz Italije, ali su trenutno u drugom planu. Fiorentina je bila spremna da plati samo sedam miliona, Milan je odustao posle oporavka Senderosa, dok bi Inter ceo transfer odložio za leto.

ANĐELKOVIĆ
PREKINUO je saradnju sa Kodžaelijem i dobio raskid ugovora, pa je kao slobodan igrač Dušan Anđelković (26), postao novi član Rostova. Novi prvoligaš je sa našim igračem potpisao jednogodišnji ugovor.