UMESTO kvarteta novajlija, Partizan je javnosti predstavio trio mladića, koji su crno-beli zalog za budućnost. Sa crno-belim dresovima su se slikali vezista Nemanja Tomić (20), desni bek Bogdan Stević (21) i štoper Aleksandar Kosorić (21), koji uveliko već treniraju sa prvim timom.
- Želja mi je da odigram makar 15 minuta na večitom derbiju, da postignem gol, a za ostale mečeve trudiću se da se izborim za mesto prvotimca - najavio je planove Nemanja Tomić.
Desni bek Bogdan Stević bi mogao da debituje već u drugom prolećnom kolu, protiv Javora u Ivanjici, jer Ivan Stevanović ima parne žute kartone.
Mladi reprezentativac BiH, Aleksandar Kosorić, za konkurente za mesto u timu imaće bivše reprezentativce Nenada Đorđevića i Gorana Gavrančića, kao i jesenas standardnog Srđu Kneževića.
Dok su trojica novajlija predstavljena, četvrti je bio u kancelariji direktora Tomića. Partizan i Nikola Vujović se nisu „na vreme“ dogovorili, tako da je promocija odložena. Crnogorski reprezentativac je kasnije, ipak, potpisao trogodišnji ugovor, tako da će se naći danas u avionu za Antaliju, gde će crno-beli ostati na pripremama do 31. januara.
Konkurencija među štoperima mogla bi da bude slabija za Marka Jovanovića. On će otputovati sa ekipom u Antaliju, a za njega su zainteresovani klubovi iz Rusije i Holandije.

VEČITI DERBI ZA 500 DINARA
ČELNICI Partizana su već, mesec dana pre utakmice, odredili cene ulaznica za 135. večiti derbi, koji je na programu 21. februara, u prvom prolećnom kolu. Karta za južnu ili severnu tribinu košta 500, a za istočnu ili zapadnu 1.000 dinara.