Koroman potpisao

M. M.

05. 02. 2007. u 19:43

Короман потписао
NA "Marakanu" je stiglo najveće i najzvučnije pojačanje. Ognjen Koroman (28) se sa osmehom na licu dovezao svojim džipom "BMV 5" iz Kovilova, srećan što će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi. Dugi pregovori sa Portsmautom su urodili plodom potpisom ugovora
NA "Marakanu" je stiglo najveće i najzvučnije pojačanje. Ognjen Koroman (28) se sa osmehom na licu dovezao svojim džipom "BMV 5" iz Kovilova, srećan što će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi. Dugi pregovori sa Portsmautom su urodili plodom potpisom ugovora sa šampionom Srbije.
- Bio sam na stalnoj vezi London - Moskva - Beograd. Sada su se složile kockice, potpisao sam ugovor do 31. avgusta. Srećan sam što mogu da pomognem mladoj ekipi Zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona - istakao je Koroman sinoć u 18.30, pošto je stavio paraf na ugovor.
Reprezentativca Srbije "sedmoj sili" predstavili su predsednik Dragan Stojković i sportski menadžer Stevan Stojanović.
- Zvezda je ispunila sve želje i smatramo da ćemo sa Koromanom biti još moćniji tim - rekao je Stojković.
U poseti Zvezdi u ponedeljak je bio proslavljeni reprezentativac Francuskle Kristijan Karembe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

nikola

06.02.2007. 15:08

Koroman jeste pojacanje, ali sam ocekivao da ce pored Koromana u Ljutiice Bogdana biti jos jedno pojacanje (spic), to bi bila prava bomba, ovako samo Koroman je ok. mada nedovoljno za ozbiljno nadam=nje za LS.