Novi Savićević

M. MARKOVIĆ

08. 01. 2007. u 17:44

Igor Burzanović potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Za mene je ovo izazov karijere, ispunio sam dečački san

PRVI potpis na "Marakani" u 2007. godini. Igor Burzanović (21) bivši igrač Budućnosti iz Podgorice, od ponedeljka je i zvanično član igrač Crvene zvezde. Ugovor je potpisan na četiri godine.
- Trebalo je da posao završimo još u junu. Ipak, sada smo uspeli smo da dobijemo veliko pojačanje zahvaljujući i Dejanu Savićeviću, koji je mnogo pomogao - bio je kratak sportski menadžer crveno-belih Stevan Stojanović.
Talentovani napadač nije krio zadovoljstvo.
- Budućnost je moja ljubav, a u ovom velikom klubu želim da napredujem i opravdam očekivanja. Spreman sam da se borim za mesto u timu, verujem da ću pružati dobre igre.
Od petka Burzanović trenira sa novim kolegama.
- Za mene je ovo izazov karijere, ali lako sam se prilagodio na novu sredinu pošto većinu igrača poznajem iz mlade reprezentacije. Uostalom, sa Purovićem sam skoro 15 godina branio boje Budućnosti. Sada smo ponovo zajedno. Posle priprema trener Bajević će odlučiti da li ćemo opet biti napadački tandem, pošto je konkurencija izuzetno jaka.
Legendarni Savićević dao je nekoliko saveta mladom fudbaleru.
- Dejan mi je rekao da je sada sve na meni. Najvažnije je da sam ispunio svoj dečački san da igram pred najboljim navijačima - zaključio je Burzanović.
Do petka se očekuje da i štoper Vladimir Đorđević potpiše ugovor sa šampionom, pošto se još čekaju dodatna dokumenta iz Brazila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)