Što pre!

M. MARKOVIĆ

17. 01. 2005. u 18:46

Што пре!
Ima najava da će Crvena zvezda i Marjan Marković uskoro "sesti za sto". Marjanu u interesu da ode što pre, klubu da zaradi što pre.
NAPRAVITI dogovor u obostranom je interesu... Realno je očekivati da će Crvena zvezda i Marjan Marković narednih dana sesti za sto, razgovarati i sporazumeti se.
Pošto trener Ratko Dostanić ne računa na usluge reprezentativnog beka, jed(i)na od opcija je da se Marković preseli u Italiju do 31. januara, a crveno-belima pripadne novac za obeštećenje pošto od 1. jula prestaje i zvanično saradnja dve strane.
Omaleni bek ne želi da se izjašnjava o daljim planovima, trenutno razmišlja, dok je klub rekao svoj stav: vrata "Marakane" su mu otvorena samo za treninge!
Sve češće se spominje mogućnost da bi Marjan mogao preko Sijene da stigne u Đenovu. Italijanski prvoligaš se odavno interesovao za MarkoviĆa, a za misiju opstanka u "kalču" potrebna su mu pojačanja. Nakon toga, na leto, usledio bi sporazumni prelazak u redove Đenove, koja sigurno korača ka eliti. Nikola Lazetić bi dobio društvo iz domovine...
Ova priča još nije završena, ali kako stoji - pri kraju je. Crvena zvezda i Marjan Marković sad nemaju ništa zajedničkog osim interesa.

DŽAJIĆ I PEROVIĆ U LIONU
U PRETHODNOM periodu igrači Crvene zvezde imali su probleme s leđima, koje je uspešno lečio doktor reprezentacije Francuske Fere. Sada se na put u Lion spremaju predsednik Dragan DŽajić (na bolovanju) i Marko Perović.
Ranije terapije pomogle su Nemanji Vidiću, Draganu Mrđi i Dejanu Iliću.

TRAŽE SE PROTIVNICI NA KIPRU
SIGURNA STEAUA
NIJE još poznato kada će crveno-beli odigrati prvi meč na Kipru, pošto domaćin nije organizovao test za sredu. Otvorena je mogućnost da se igra protiv Dinama iz Tbilisija.
- Ponuđeni termin nam ne odgovara, ali meni je važno da ćemo igrati protiv Steaue, što je sasvim dovoljno za početak - saopštio je trener Dostanić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije