Vuković: Lažemo jedni druge!

J. J.

07. 11. 2011. u 09:31

Razočaran sam odnosom pojedinaca u prvom poluvremenu. Mislim da nismo iskreni jedni prema drugima – rekao je posle poraza od Češke selektor rukometne reprezentacije

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković je u nedelju posle poraza od Češke u meču poslednjeg kola „Kupa četiri nacije“ bio iznerviran igrom u prvom poluvremenu.

- Posle prvog poluvremena sam bio strašno razočaran odnosom pojedinaca i sada moram dobro da razmislim kako ću dalje. Mislim da se još uvek lažemo, da nismo iskreni jedni prema drugima. Igrači su ispoštovali samo 30 odsto onoga što smo se dogovorili pre utakmice. Kada bismo igrali bez imena na dresu, možda bi bilo manje opterećenja za igrače. Ne mislim da ću širiti spisak posle ovoga, već može da bude viška dva-tri igrača –kaže Vuković.

U nastavku uatkmice slika je bila drugačija.

- U drugom poluvremenu, taj odnos je bio mnogo kvalitetniji. Tada nam je nedostajalo malo vremena i svežine da dođemo do preokreta. Zadovoljan sam drugim poluvremenom, ali ukupna slika o ovom meču je razočarenje zbog prvog poluvremena –rekao je Vuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije