Dačić: Ne mogu da hapsim fudbalere!

J. J.

12. 10. 2011. u 19:00

Дачић: Не могу да хапсим фудбалере!
Nama ništa nije sveto. Ne može Ministarstvo unutrašnjih poslova da daje golove, a ni da hapsi zato što nismo pobedili – rekao je Dačić, koji je u utorak bio u Mariboru
MINISTAR unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić u utorak je bio deo diplomatskog navijačkog tima naše fudbalske reprezentacije u Mariboru, a samo dan posle toga išao je u obilazak policijskih stanica u južnom Banatu.

Govoreći pred medijima u Vršcu o stavovima nekih političkih stranaka u Srbiji da treba da se odreknemo Kosova, Dačić se osvrnuo i na katastrofalnu igru naših fudbalera, koji zbog poraza od Slovenije neće igrati na Evropskom prvenstvu dogodine u Ukrajini i Poljskoj.

- Nama ništa nije sveto. Više nam nije svet ni nacionalni dres, što smo svi mogli da vidimo u utorak – tugaljivo je rekao Dačić.

Na pitanje novinara zašto je, onda, išao u Maribor, ministar policije je odgovorio:

- Pa, bio sam tamo da bih navijao. Ne može Ministarstvo unutrašnjih poslova da daje golove, a ni da hapsi zato što nismo pobedili – konstatovao je Ivica Dačić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Stella Rossa

12.10.2011. 19:52

Ova slika od gore pokazuje prave grobare srpskog fudbala. Samo jos fali predsednik dragog na fss-a.

Yukaman

12.10.2011. 19:54

E to je stvarno steta, ali ne da se hapse, nego da sljakaju na selo bre. Da se osude svih 11 na prinudni rad, bez kinte.

Jovan

12.10.2011. 20:36

Ali mozes te sa kojima redovno sedis na utakmicama koje takodje i stitis!! Sve je narodu jasno kad vidi politicare sa sportskim radnicima,e tu je ta sprega kriminala i politike,zato su ovi iz raznih uprava nedodirljivi!!

Vanja

12.10.2011. 20:38

Ne treba da hapsis fudbalere, nisu oni krivi. Uhapsi tvog prijatelja toleta karadzica koga drzis na celu fss i tvog partizana, vi ste grobari srpskog fudbala.

Rade

12.10.2011. 21:12

Kako samo ovaj ministar voli da sebe istice na svakom mestu i u svakoj prilici. To je valjda posledica njegovog prestajanja bavljenja politikom, od onog trenutka kada je prodao svoje poslanicke mandate DS:u prilikom formiranja ove vlade. Od tada vise nije izgovorio nijedan politicki relevantan stav, ali se zato bavi Gucom, paradama seksualnih manjina, fudbalskim temama i takvim nekim slicnim mnogo vaznim delatnostima. Blago njemu, neka samo uziva dok mu ovo jos traje...

lolzinjo

13.10.2011. 00:34

Dacicu ako je tebi svet dres repke kao i nama pohvataj ove fosile iz fudbalskog saveza pa da krenemo ispocetka , ali bez " i ovo nanovo " dela molicu !

Pixi

13.10.2011. 01:34

Fudbalere ne mozes ali zato mozes sve ostale ako ovi tvoji jugosloveni opet ne osvoje titulu.

milos

13.10.2011. 08:17

A sta ces ti u Mariboru? O cijem si trosku isao? Da nisi slucajno o svom? Pre bih rekao o drzavnom, tj. nas poreskih obveznika. Pa jos treba da placamo i dnevnice za telohranitelje?  Svi ste vi isti.... Narod nema leba da jede, a vi se baskarite po inostranstvu!

srdjan

13.10.2011. 11:14

Kada je reč o hapšenju nisam mislio na igrače nego na sve funkcionere FSS-a , kao i na ostale večite funkcionere koji godinama uništavaju ovaj sport jer im je cilj samo lična imovinska korist. Ministar bi to trebalo da zna, ali mi se čini da su to sve njegovi prijatelji iz davnih dana!

Orao

13.10.2011. 12:34

Igraci su delimicno krivi za ovaj neuspeh ali su glavni i odgovorni ljudi za to visoki funkcioneri FSS, i stoga smatram da njih treba uhapsiti i izvesti pred lice pravde. Sumnjam da ce se to desiti jer vidite sta se desilo sa Terzicem predhodnim predsednikom FSS. Treba da mu se sudi zbog nekih dela koja je pocinio dok je bio na funkciji predsednika, a on se slobodno seta po Crnoj gori.