FSS: Vojvodini vraćeni bodovi!

Tanjug

12. 08. 2011. u 18:39

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije uvažila je žalbu Novosađana i preinačila raniju odluku o kažnjavanju zbog incidenta na finalnoj utakmici Kupa Srbije
Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije (FSS) uvažila je danas žalbu Vojvodine i preinačila raniju odluku o kažnjavanju tog kluba zbog incidenta na finalnoj utakmici nacionalnog kupa protiv Partizana, 11. maja u Beogradu.

Novosađani su, umesto oduzimanja tri boda, kažnjeni novčano sa 1.200.000 dinara i uslovno eliminacijom iz takmičenja ukoliko u naredne dve godine naprave isti prekršaj.

Fudbaleri Vojvodine su u finalu državnog kupa napustili teren u 83. minutu susreta nezadovoljni suđenjem.

Predsedniku Vojvodine Ratku Butoroviću potvrđena je ranije izrečena šestomesečna zabrana obavljanja svih funkcija u fudbalu, a komesaru za bezbednost Vojvodine Milanu Ccabriću i predstavniku tog kluba na finalnoj utakmici Miroslavu Smajiću jednogodišnja zabrana.

Takođe su potvrđene novčane kazne za 16 fudbalera Vojvodine od po 50.000 dinara, dok je Nikola Lazetić uz pomenutu sumu kažnjen i tromesečnom zabranom igranja. Potvrđena je i novčana kazna novosadskom klubu od 600.000 dinara zbog nesportskog ponašanja njegovih navijača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

realan

12.08.2011. 19:51

Sve po Toletovim upsutvima. Dakle, uspeo je ono što je hteo. Nk partizan je "osvojio" kup ( svi su videli kako), ukrao titulu uz pomoć svojih sudija. E sada vec može kako hoće, bez nekih kazni...malo uslovna..malo..ovo..ono...samo da se ne talasa, da se ne vrše pritisci, i da DEDA ostane u sedlu , da bi njegov nk partizan i dalje osvajo trofeje, a posle ni Genk slabašni ne može da prođe !!! Deda, dokle više ? :))Vežite se..opet počinje CIRKUS od lige !

Lars

12.08.2011. 20:29

Koji cirkus.Zasto su ih uopste kaznjavali ? Ovo nema veze sa mozgom.Na kraju ce posle nevidjenog skandala biti sve u redu.Sramota.Jedino je jadni sudija platio ceh .Vojvodina je zasluzila da bude izbacena iz lige.Fudbal u Srbiji je umro !

Vlada

12.08.2011. 23:24

Jadno ,bedno, cemerno...cista farsa, ovo je prevrsilo svaku meru, katastrofa, na sta bre ovo lici, uzmi bodove, vrati bodove, izbaci ih iz lige vrati u ligu, kazni igrace na 6 meseci, ukini kazne, sad Milenkovica za selektora a Buturovica gen seka FSS...

mix

14.08.2011. 17:29

Tresla se gora rodio se mis!I na kraju sta je epilog? Minorna kazna u novcanom iznosu za ogromni prekrsaj! Alal vera, majstori!