Zvezda i Partizan ne mogu da registruju nove igrače!

V. N.

07. 08. 2011. u 18:43

Звезда и Партизан не могу да региструју нове играче!
Pored večitih rivala Disciplinska komisija FSS je odlučila da zabrani licenciranje za još 12 klubova Superlige i Prve lige Srbije, jer nisu izmirili dugovanja
DISCIPLINSKA komisija FSS odlučila je u nedelju da zabrani licenciranje novih igrača za 14 klubova Superlige i Prve lige Srbije zato što nisu do 5. avgusta isplatili dugovanja prema trenerima, igračima, drugim klubovima, kao i po odlukama organa Saveza.

Kazna važi za „večite rivale“ Partizan i Crvenu zvezdu, koji nisu ispunili ove obaveze.

Pored njih, nove igrače do daljeg neće moći da licenciraju ni: Jagodina, OFK Beograd, Borac, Rad, Smederevo, Banat, Kolubara, Napredak, Radnički Niš, Inđija, Srem iz Sremske Mitrovice i Čukarički. Blokada se ukida istog trenutka kada klubovi regulišu dugovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Srbijanac iz Nemačke

07.08.2011. 19:16

Najidelanije bi bilo, kada bi svih 12 klubova istupilo iz lige mafijaškog Fudbalskog saveza Srbije i osnovalo svoju Profesionalnu fudbalsku ligu.Time bi stavili tačku na mafijašluk Karadžića i njegovih saradnika!Plašim se da klubovi i kada bi hteli, to ne bi mogli da urade jer im to ne bi dozvolili političari koji i te kako podržavaju Karadžićevu fudbalsku mafiju!

zoran

07.08.2011. 21:20

@Srbijanac iz Nemačke - e moj prijatelju....ti si malo zelen....pa u klubovima se nalazi tri puta veca mafija....

lovac na novac

07.08.2011. 19:36

Mnogo vise efekta bi imala zabrana prodaje igraca, poznavajuci rad nasih uprava, u tom slucaju bi se bas ufrkisali!