Последњег дана Сајма спорта у Београду главни актери „Отворене школе тениса“, коју су пети пут за редом ТСС и НИС реализовали на овој манифестацији, били су светски тениски асови: селектор Дејвис куп тима Србије Ненад Зимоњић, најбољи тенисер БиХ Дамир Џумхур, Фед куп репрезентативка Србије Бојана Јовановски Петровић. У дружењу и игри са малишанима придружилу су им се и младе снаге и велике наде нашег „белог спорта“ Марко Миладиновић (2. јуниор света у 2018) и актуелни други јуниор Европе у конкуренцији до 16 година Стефан Поповић.

Сусрет тениских асова и деце на терену и на штанду ТСС протекао је у сјајној атмосфери, позитивној енергији, а деца су кући отишла пуна утисака, новог искуства које ће им донети неке нове снове за будућност, као и прегршт поклона. Фотографије и аутограми тениских асова наћи ће се на полицама у њиховим собама и увек ће им указивати на то да је спорт најбољи занат и најбољи хоби у животу.
Физичка активност код деце представља важан основ за правилан развој најмлађих. Промоција спорта и афирмација спортских вредности су међу приоритетима друштвене одговорности НИС-а која се спроводи под слоганом „Будућност на делу“. Овогодишњим активностима на Сајму спорта попут „Отворених школа тениса“, компанија заједно са ТСС-ом наставља са подршком дечјем спорту и развоју будућих шампиона, као и са промоцијом здравог начина живота.