Српски кошаркашки репрезентативац Милош Теодосић потврдио је да више није реална опција да у неком тренутку до краја каријере пређе у Црвену звезду.

Теодосић је у интервјуу за Арену спорт рекао да је тешко остварљива могућност да обуче црвено-бели дрес иако се летос спекулисало да би могао да буде највеће појачање у екипи Милана Томића.

- Мислим да више није реално да дођем у Звезду- рекао је Теодосић у разговору за "Арену спорт".

Теодосић је због повреде пропустио Светско првенство у Кини протеклог септембра. Србија је разочарала на Мундобаскету где је освојила тек пето место.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТЕОДОСИЋ ЗА “НОВОСТИ”: Жао ми је због Салета

- Резултат који нико није очекивао нити му се ико надао. Не треба заборавити да је ово СП било јако квалитетно са доста квалитетних екипа. Изгубили смо у четвртфиналу које је ја најбитнија утакмица на СП од сјајне екипе која игра атипично, против које нисмо могли да нађемо решење које смо налазили у претходних утакмицама. Видела се огромна жеља код играча али остаје жал што се није победила јер је била велика шанса да се дође до финала и нападне злато".

После СП Теодосић је причао са Богданом Богдановићем.

- Њему је изузетно тешко пало. Јако ми је криво што пре свега нисам био тамо да помогнем, али не треба заборавити да смо имали доста проблема са екипом. Лучић је кренуо да игра из повреде, Бјелица је током турнира имао проблема са коленом. Треба мало времена да се слегну утисци да би се направила озбиљнија анализа".

Нови бек Виртуса се ове сезоне вратио у Европу после неуспешне епизоде у НБА лиги.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ИЗ ВИРТУСА ПОРУЧИЛИ: Теодосић спреман у октобру

- Мислим да сам отишао касно са 30 година па ми није одговарао начин на који раде. Да сам отишао са 24, 25 година, у периоду када је отишао Богдан, мислим да бих направио доста више. Али не кајем се што сам отишао и пробао и уверио се да је НБА најбоља лига на свету са најбољим играчима".