Ivana Španović i Vuk Todorović bez premca u Novom Sadu

S.Bajić

13. 12. 2019. u 21:26

Ивана Шпановић и Вук Тодоровић без премца у Новом Саду

Ivana Španović i Vuk Todorović

Gradski sportski savez izabrao najbolje u ovoj godini. Priznanja će biti uručena 23. decembra

IVANA Španović, atletičarka Vojvodine i Vuk Todorović, odbojkaš Vojvodine NS seme, najbolji su sportisti grada u godini na izmaku.


Tako je danas u prostorijama "Golf centra" na "Spensu" odlučila komisija Gradskog sportskog saveza Novog Sada, na čelu sa Vladimirom Šiškom.


Epitet najboljeg junora poneo je Luka Rogan, rukometaš Vojvodine, a najbolja juniorka je Nadežda Petrović, takmičarka džudo i sambo kluba Slavija, vucešampionka Evrope.


U konkurenciji sportista sa invaliditetom, bez premca je i ove godine Borislava Perić Ranković, stonoteniserka kluba Spin. Titulu najbolje muške ekipe u gradu poneli su odbojkaši Vojvodine, šampioni Srbije i učesnici Evropske lige šampiona, dok je u konkurenciji dama bez premca ženski stonoteniski klub Novi Sad, prvak države i učesnik u najelitnijem evropskom takmičenju.


Za najbolji klub u celini, proglašen je rukometni klub Vojvodina, prvak Srbije, osvajač kupa i učesnik evropske Seha lige.

U konkurenciji trenera, najbolji je Vladimir Jovičić, učitelj džudista Slavije, drugoplasirane ekipe u Ligi Evrope, učesniku Lige šampiona.


Specijalna priznanja pripala su aero-klubu Novi Sad, koji obeležava 95 godina od osnivanja i basketašima "tri na tri", ekipi Novi Sad, najboljoj na planeti, koju predvodi Dušan Domović Bulut, i ove godine najkorisniji igrač svetske lige.


Laureatima će nagrade biti uručene 23. decembra u amfiteatru "Spensa".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mikica

20.12.2019. 10:50

Dobro, a gde su momci sa Basketa u ovoj priči...izbor sportiste izgleda malo gubi smisao i dobija neku drugu dimenziju...nekažem da ovi ljudi ne zaslužuju pažnju, ali rezulatati u ovoj sezoni...