Hrvatski bokser Filip Hrgović ostvario je najvećupobedu u karijeri, savladavši Amerikanca Erika Molinu u Saudijskoj Arabiji.

Hrgović je trijumfovao nokautom u trećoj rundi u jednom od mečeva koji predstavljaju uvertiru za okršaj Endija Ruiza i Entonija Džošue.

Hrvat je u ring ušao uz Tompsonovu pesmu "Geni kameni", a onda od starta borbe krenuo da diktira ritam. Hrgović je bio mnogo bolji i zasluženo je slavio. Međutim, mrlju na njegovu pobedu bacio je nedozvoljeni udarac u potiljak.

Sudije nisu reagovale, a posle meča voditlej programa je upitao Hrgovića da prokomentariše ovaj "nesportski" potez. Na ovo pitanje, usledio je njegov oštar odgovor:

- Ja sam zadovoljan borbom. veliki respekt za Molinu, on je veliki čovek. Zahvaljujem se treneru, i celom timu- rekao je on i dodao:

- Ovo je rat čoveče, rat. Morate da koristite sva oružja. nisam ga ja udario iza glave, on se okretao. Hoću da se borim sa najvećim imenima, ovo je moja želja od početka. ja se nadam da će neko od ovih ratnika prihvatiti borbu sa mladim momkom iz Hrvatske. Mogu biti svetski prvak sledeće godine, možda i nikad. Ali, ja sam rešen da uspem.