Glavna zvezda bokserskog spektakla "Petko's fight night", koji je zakazan za 28. decembar u Banjaluci, biće najbolji srpski kruzeraš - Veljko Ražnatović. Srpski borac je danassaznao da će osmu borbu uprofi karijeri imati saMađarom Atilom Kordom.


- On se možda zove Atila, ali ja ću za njega biti “bič Božji” u Banjaluci - kao iz topa je ispalio Veljko i dodao. - Zna se - idem na nokaut, peti u karijeri.


Iako je do sada u ring ulazio sa borcima top klase, čini se da je Atila najveći zalogaj za perspektivnog srpskog borca.


- Evo me u Banjaluci, sparingujem sa Sandrom Poletanom pod budnim okom njegovog oca Batice, trenera koji nas uvek pakleno sprema pred mečeve. Tu je i moj kondicioni trener Igor Tomašević, s kojim sam radio pred meč sa Petrom Mrvaljem krajem maja u hali “Ranko Žeravica”. Hrvata sam tada nokautirao za samo 90 sekundi, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Već sam odgledao gotovo sve Atiline borbe, biću spreman za njega - puca od samopouzdanja Ražnatović.Organizator spektakla u Banjaluci je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonicuRepublike Srpske dovede najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.BOROVČANIN: KORDA JE VELIKI IZAZOV ZA VELjKA

Brigu o karijeri Veljka Ražnatovića odnedavno je preuzeo Nenad Borovčanin, prvi čovek srpskog boksa. Bivši prvak Evrope svestan je snage i kvaliteta koji poseduje Mađar.

- Možda je ovo prerana borba za Veljka, prejak je rival. Lično mislim da je, u ovom momentu, Korda za njega preveliki zalogaj, ali s obzirom na to da je Ražnatović hrabar borac i da je sam želeo ovakvog protivnika - onda morada ga pobedi u ringu. Tome se svi nadamo. Boće veoma teško za njega, a za nas pored ringa uzbudljivo. Ukoliko pobedi Mađara, onda je zaista spreman za velika dela. Meč je ugovoren u šest rundi, ali odmah i revanš ukoliko onaj ko izgubi bude to želeo - otkriva Borovčanin.VELjKOVUČINAK U KARIJERI

Mečeva 7

Pobeda 7

Nokauta 4


ATILIN UČINAK U KARIJERI

Mečeva 22

Pobeda 14

Pobeda nokautom 11

Poraza 8

Poraza nokautom 6