PRAZNIK vaterpola na bazenu "Milan Gale Muškatirović". Četiri naša najbolja kluba danas i sutra na završnom turniru Kupa Srbije boriće se za pehar, koji brane Šapčani. Turnir od 18.30 otvaraju Partizan i Šabac, a od 20.15 snage će odmeriti kragujevački Radnički i Crvena zvezda. Finale je u nedelju od 18.30.

- Prirodno je da svaka ekipa očekuje da osvoji kup. Naše ambicije su da odbranimo trofej, a u polufinalu očekujemo tvrdu utakmicu sa Partizanom. Oni su nas na startu Regionalne lige pobedili, ali to je bio početak sezone i nadam se da ćemo dokazati da smo kvalitetniji - naglasio je Denis Šefik iz Šapca.

Crno-beli će na megdan Šapčanima bez kažnjenog Radanovića.

- Oni su iskusnija ekipa, a snaga naše ekipe je u mladosti. Dečaci su željni dokazivanja - istakao je direktor Partizana Mirko Bradajić.

U drugom polufinalu direktor Radničkog Jugoslav Vasović ulogu favorita prepušta Crvenoj zvezdi:

- I pre žreba sam rekao da je svejedno s kim igramo u polufinalu, jer su sve ekipe ujednačene. Favoriti su zbog domaćeg terena, ali mislim da možemo da ih pobedimo.

Igor Milojević, direktor Crvene zvezde, smatra da je sve otvoreno:

- Ovo je Kup, favorita nema. Normalno je da smo optimisti, da idemo na trofej, ali i da očekujemo neizvesne utakmice. Želja nam je da vaterpolo pobedi.

POLUFINALE

Partizan - Šabac 18.30

Radnički - C. zvezda 20.15

NEDELjA

Finale 18.30