SVI u Vojvodini, od predsednika kluba Dragoljuba Zbiljića do odbojkaša, veruju da mogu da se izbore za treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.


Novosađane nije obeshrabrio poraz od 3:0 u prvom meču druge runde u rumunskoj Galaciji od Arkade, jer su ubeđeni da danas (17.30) u revanšu u maloj sali "Spensa" sa navijačima imaju snage da eliminišu rivala, čija je jedna od zvezda i nekadašnji naš reprezentativac Miloš Terzić. A da bi ostvarili cilj puleni Siniše Gavrančića moraji da pobede sa 3:0 ili 3:1 i da potom osvoje zlatni set.


- Želimo da pokažemo da možemo mnogo bolje nego u prvom meču, da u sjajnoj atmosferi od početka do kraja igramo veoma borbeno. Naravno, važno je da budemo mirni i koncentrisani. U suštini, presudiće naša strana terena - ističe trener Siniša Gavrančić.


Prekaljeni Miloš Nikić priznao je da se u prvom duelu nisu proslavili, ali i da su iz poraza izvukli pouke:


- Verujem da će pred našom publikom biti sve drugačije, da ćemo igrati mnogo bolje. Tako možemo do zlatnog seta, a onda da se borimo za plasman u treću rundu. Nadam se da će navijači biti naš osmi igrač.


POMOĆ ZA KOSTU

UTAKMICA će imati i humanitarni karakter. Ulazak je besplatan, a navijači će imati priliku da doniraju novac za šestogodišnjeg Kostu Petkovića iz Veternika, koji boluje od leukemije i kome su sredstva neophodna za nastavak lečenja u Italiji.