Vujasinović: Partizan jači na svim frontovima

S.K.

07. 11. 2019. u 19:33

Вујасиновић: Партизан јачи на свим фронтовима
U utakmici smo bili sve dok Partizan nije pokazao da je jači na svim frontovima. Čestitamo im na odlasku na finalni turnir. Mi formiramo tim, kaže Vladimir Vujasinović

DUEL vaterpolista Partizana i Novog Beograda 11. april, u četvrtfinalu Kupa Srbije, više će se pamtiti po tri crvena kartona koja su gosti (trener Vujasinović i igrači Asanović i Nikolov) dobili za pola minuta nego po ubediljivoj pobedi crno-belih od 17:6.

- U utakmici smo bili sve dok Partizan nije pokazao da je jači na svim frontovima. Čestitamo im na odlasku na finalni turnir. Mi formiramo tim, tako da je ovo nama samo usputna stanica ka sedmom mestu u prvenstvu. Nadamo se da ćemo da ostvarimo taj uspeh, koji nam dozvoljava Prva liga Srbije, jer Superligu mogu da igraju šest ekipa iz Regionalne lige - bilo je sve što je želeo da kaže strateg Novog Beograda Vladimir Vujasinović.

Inače, dva i po minuta pre kraja treće četvrtine, kod vođstva Partizana od 9:6, sudija Raković je isključio Asanovića zbog udaranja igrača preko lopte. Ubrzo je crveni karton pokazao Vujasinoviću i Nikolovu. U tom trenutku sve je bilo rešeno.

- Prelomio je "brutaliti" koji je napravio Asanović. Ali mi smo i do tog trenutka kontrolisali utakmicu. Za nas je ovo bila veoma bitna utakmica, mnogo stvari se piše u vezi s klubom, a imali smo problema i sa vodom. Najbitnije je da smo u polufinalu - naglašava strateg Partizana Stefan Ćirić.

FAVORITI LAKO

ČETVRTFINALE Kupa Srbije: Crvena zvezda - Vojvodina 17:8, Radnički - Nais 16:4, Šabac - Banjica 19:6, Partizan - Novi Beograd 11. april 17:6.

Na finalni turnir, 30. novembra i 1. decembra, plasirali su se branilac trofeja Šabac, Crvena zvezda, Radnički i Partizan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije